Concap Sportvoeding

Concap is een uniek product, dat met geen enkel ander supplement vergelijkbaar is! 

WIE GEBRUIKT CONCAP? 

  1. Sporters; zowel recreatief als semi-profesioneel en profesioneel. 
  2. Studenten (vooral tijdens de examenperiodes door de extra concentratie)  
  3. Chauffeurs (mensen die lang onderweg zijn)
  4. Personen met een intensieve job (o.a. ploegwerk, nachtwerk, drukke periodes,...)
  5. Personen die fysiek en/of mentaal vermoeid zijn (bv. vermoeidheid door stress)
  6. Personen die prefentief aan hun gezondheid werken.
  7. Senioren

WAT ZIJN DE EIGENSCHAPPEN VAN CONCAP?

CONCAP stimuleert vooral de circulatie, zowel in de spieren, als in de hersenen. De weinige cafeïne aanwezig in CONCAP is van een totaal ander niveau dan chemische cafeïne of deze vanuit gebrande koffie. Het heeft cardiovasculair geen negatieve invloed en bemoeilijkt inslapen weinig of niet. Het gaat dan ook om een natuurlijke en onbewerkte cafeïne die traag in de bloedbaan wordt opgenomen en aangenaam wordt verdragen door het lichaam.

Concap werkt ook libido ondersteunend.  Meerdere studies hebben reeds aangetoond dat o.a. maca, ashawaganda, cordyceps s. en cafféine een positieve invloed hebben op het libido.

Bovendien zal men bij gebruik van Concap, net zoals bij de meeste producten die ook cafféine bevatten, minder snel vetten opnemen. Men vindt er allerlei wetenschappelijke studies over. zie groene koffie.

DE WERKING VAN CONCAP

CONCAP wordt vervaardigd uit een welbepaalde koffiestruik (Coffea arabica). Door een speciaal procedé te volgen ontwikkelde men een product met alle goede eigenschappen van koffie zonder de negatieve bijwerkingen van deze drank. Beter zelfs, de goede eigenschappen werden versterkt met CONCAP t.o.v. koffie, het gehalte aan cafeïne werd teruggedrongen tot een minimum (slechts 1,2%).De voornaamste stoffen die concap bevatten zijn oa. chlorogeen zuur, polufenolen en cafeine zuur. (allen zeer krachtige antioxcidanten. Dit alles is een gevolg van het speciale bereidingsproces van CONCAP.

Een kop koffie bevat tussen de 60 en 80 mg cafeïne. 

Bij CONCAP gaat het om een nauwkeurige selectie van extracten van de koffiestruik die op een natuurlijke manier worden verwerkt. Door een speciaal procedé verkrijgt men het eindproduct CONCAP. De actieve bestanddelen zijn intact en zullen hun werking niet missen. Bij het maken van CONCAP komt er geen chemische reactie aan te pas. Het cafeïnegehalte in CONCAP is amper 1,2 %.

CONCAP bevat slechts tussen de 5,2 en 5,4 mg cafeïne/capsule. 

De goede werking van CONCAP is dus zeker niet enkel toe te schrijven aan de aanwezigheid van cafeïne, maar wel aan de unieke combinatie van de actieve bestanddelen. (vitaminen, mineralen, oligo-elementen en chlorogeen zuur en polyfenolen- anti-oxidanten).  zie Total Vitaminen.

Concap is geen medicijn!

Meer informatie: www.concapsportvoeding.nl