QM Sports Care

QM SPORTS CARE is een jong dynamisch merk dat wil bekend staan om haar producten van topkwaliteit in de sport verzorgingswereld. Onze ambitie is om perfectie te bereiken voor elk van onze producten. Ons belangrijkste doel is om de beste partner voor de sporters zijn. Het begint allemaal met pre-race zorg tot aan after-race herstel, en blessurebehandeling.

QM SPORTS CARE is er trots op alleen gebruik van natuurlijke olie en zalven tot in de perfectie te bereiken. Onze productlijn bevat warme crèmes, massage olies, herstel gel en crèmes op natuurlijke basis .

Onze samenwerking met de Lotto-Belisol Pro Tour Cycling Team geeft ons de mogelijkheid om onze producten op het hoogste niveau van de sport laten zien en feedback te krijgen door atleten van wereldklasse om onze producten te verbeteren.

QM SPORTSCARE SPONSORT OA DE TEAMS VAN :

1. Lotto-Belisol Pro Tour Cycling Team
2. Team Katousha 
3. Omega Pharma Quickstep Team 

    

UCI nr 1 rider Joaquim Purito Rodríguez really likes the QM products!

Ook in 2015' blijven we trotse partner van het Omega Pharma Quickstep Team

QM is ontstaan vanuit de wielrennerij maar wordt tegenwoordig door een breed spectrum van verschillende sporters gebruikt. Van voetballers, atletiek, hardloop tot aan tennisers, iedereen die zijn lichaam serieus neemt en goed voorbereid wil sporten is bij QM gebaat!

 

Meer informatie over het merk QM Sportscare op www.qmsportscare.nl